VINKIT JA KOHTEET

Ulkoporeallas katettuna

Ulkoporealtaat on suunniteltu ja rakennettu kestämään säiden rasitusta. Niiden kattaminen ei siis ole välttämätöntä, mutta katos suojaa usein kallista hankintaa ja tuo mukavuutta, jos haluaa nauttia porealtaasta säällä kuin säällä ja varmistaa kylpynautinnon aina.

Ulkoporealtaan sijoittaminen katokseen ei ole välttämätöntä, mutta moni päätyy tähän ratkaisuun lähinnä jo mukavuussyistä. Porealtaan käyttöaste myös kasvaa luonnollisesti, kun sitä voi hyödyntää säästä huolehtimatta. Varsinkin nyt syksyn saapuessa, on monet kyselleet porealtaan lasitusta, koska sateessa ei poreista samalla tavalla nauti tai ei huvita talvella tehdä lumitöitä ennen kylpemistä. Ulkoporeallas voi parhaimmillaan olla käytössä milloin vain!

Katos on hyvä suunnitella huolella. Suunnittelussa tulee huomioida, että se soveltuu ympäristöön ja mukailee muuta oman pihan ilmettä sekä on turvallinen ja kestävä. Muuten on vain mielikuvitus rajana!

Olemme toteuttaneet hyvin erilaisia ratkaisuja asiakkaille. Alumiinirunkoinen katos voi olla vain katettu lasilla tai siinä voi olla lasiset seinät liukuovilla. Jos halutaan näkösuojaa, voidaan kaikki tai osa laseista tehdä satiinimaisesta etsatusta lasista. Katos suojaa kylpijöitä myös katseilta, mutta lasituksen voi aina myös avata maisemien ihailua varten.

Onko teillä ulkoporeallas ilman katetta? Ota yhteyttä ja tehdään teillekin vielä tänä syksynä ulkoporealtaan katos! Kun tilaat nyt ja toteutus on viimeistään maaliskuussa 2023, saat terassilämmittimen kaupanpäälle.

Facebook
Twitter
LinkedIn