Kuluttajille

Terassilasit ja lasikaiteet kotimaisena laatutyönä

Alumasin toimittamat terassilasit ovat kotimaista laatutyötä. Lasitukset valmistetaan asiakkaiden tarpeiden mukaisesti.

Meille on myönnetty Avainlippu merkki suomalaisesta työstä ja Alumasi on Vastuu Groupin Luotettava kumppani.

Kuluttajalle

Haaveiletko laadukkaasta lasitetusta terassista missä istua iltaa? Kaipaako asuntosi tyylikästä lasikaidetta vai onko ratkaisu kenties valoisa tilanjako liukulasioven avulla? 

Palvelemme teitä suunnittelusta viimeistelyyn asti ja avustamme teitä projektin joka vaiheessa. Lue lisää kotimaistista tuotteistamme alla olevien linkkien kautta. Vastaamme mielellään teidän kysymyksiinne, ota yhteyttä lomakkeen kautta tai suoraan meidän tiimiimme.

Kuluttajalle

Haaveiletko laadukkaasta lasitetusta terassista missä istua iltaa?  Kaipaako asuntosi tyylikästä lasikaidetta vai onko ratkaisu kenties valoisa tilanjako liukulasioven avulla? 

Palvelemme teitä suunnittelusta viimeistelyyn asti ja avustamme teitä projektin joka vaiheessa. Lue lisää kotimaistista tuotteistamme alla olevien linkkien kautta. Vastaamme mielellään teidän kysymyksiinne, ota yhteyttä lomakkeen kautta tai suoraan meidän tiimiimme.

Näin se tapahtuu

Teemme asiakasräätälöityjä ratkaisuja jokaisessa tilanteessa, joten älä epäröi ottaa meihin yhteyttä tarpeidesi kanssa!

Yhteydenotto

Tarjouskäynti

Tarjous

Kaupanteko

Toimitus

★★★★★

Lasiterassin asennus
Täsmällistä toimintaa, kiitos. Ripeät asentajat sovitulla aikataululla. Lasiterassi uudisti vuonna 1990 rakentamani talon ilmeen.
Harri, Vantaa

Lasiterassit

Alumasi valmistaa lasituskokonaisuuden yhdessä asiakkaan kanssa.

Terassirunko, kattolasitus, Masi -liukulasiovet, kiinteät lasitukset sekä kaiteet valikoimassamme antavat asiakkaalle mahdollisuuden toteuttaa juuri omanlaisen lasiterassin. Huoltovapaa alumiinirunko kestää tuulet ja tuiskeet. Kaikki tuotteemme on suunniteltu niin että kokonaisuudesta tulee aina yhtenäinen ja toimiva.

Lasitettu terassi pidentää terassisi käyttöaikaa. Lasitetulla terassilla voit nauttia kaikista vuodenajoista lähellä luontoa. Terassilasit tuovat lisäarvoa asumiseen sekä parantaa viihtyvyyttä. Lasitettu terassi tuo suojaa terassikalusteille sekä lisää kotisi energiatehokkuutta. Kotimaiset Masi- liukulasijärjestelmät ovat ulkoasultaan kevyt sekä samalla laadukas ratkaisu sinulle joka arvostat tyylikkyyttä ja toimivuutta. Räätälöimme aina terassilasit yhdessä asiakkaan toiveiden mukaan varmistaaksemme että kokonaisuudesta tulee kerralla toimiva ja miellyttävä. Kysy rohkeasti lisää tuotteistamme palvelevilta myyjiltämme.

Me autamme myös lupa-asioissa tarvittaessa. Halutessanne hoidamme lupa-asiat kokonaan puolestanne. Terassin lasitus yksinkertaisilla laseilla tarvitsee yleensä vain toimenpideluvan, eikä sitä lueta mukaan kerrosalaan. Kokonaan uusi terassi, johon tehdään katto tarvitsee joskus rakennusluvan. Lupa-asiat kannattaa tarkistaa paikkakuntakohtaisesti.

Terassilasit

Masi -liukulasiovet ja terassilasit on tehty kestämään pohjoismaiden karut olosuhteet.

Terassilasit on suunniteltu niin, että ne ovat mahdollisimman tiiviit ja näin ollen suojaavat terassia pölyltä, sateelta ja lumelta. Liukulasiovet lisäävät pienellä vaivalla kotinne asumisviihtyvyyttä, sekä tilaa. Masi -terassilasit ovat pitkän tuotekehityksen tulos. Masi -lasiliukuovet ovat käytännössä huoltovapaat. Pystypuitteelliset terassilasit mahdollistavat jopa yli 3 metriä korkeiden liukuovien asentamisen. Masi -liukulasiovet on varusteltu harjatiivistein joka vähentää melua, eikä lasit kolise tai rämise. Lasitettu terassi tuo suojaa terassikalusteille sekä lisää kotisi energiatehokkuutta.

Kotimaiset Masi- liukulasijärjestelmät ovat ulkoasultaan kevyt sekä samalla laadukas ratkaisu sinulle joka arvostat tyylikkyyttä ja toimivuutta. Räätälöimme aina terassilasit yhdessä asiakkaan toiveiden mukaan varmistaaksemme että kokonaisuudesta tulee kerralla toimiva ja miellyttävä. Kysy rohkeasti lisää tuotteistamme palvelevilta myyjiltämme.

Lasiliukuovet

Masi -liukulasiovet lisäävät pienellä vaivalla kotinne asumisviihtyvyyttä sekä tilaa ja ovat pitkän tuotekehityksen tulos.

Masi -lasiliukuovet ovat käytännössä huoltovapaat. Pystypuitteelliset lasiliukuovet mahdollistavat jopa yli 3 metriä korkeiden liukuovien asentamisen. Masi -liukulasiovet on varusteltu harjatiivistein joka vähentää melua, eikä lasit kolise tai rämise.

Kotimaiset Masi -liukulasijärjestelmät ovat ulkoasultaan kevyt sekä samalla laadukas ratkaisu sinulle joka arvostat tyylikkyyttä ja toimivuutta. Räätälöimme toteutuksen aina yhdessä asiakkaan toiveiden mukaan varmistaaksemme, että kokonaisuudesta tulee kerralla toimiva ja miellyttävä.

Lasikaiteet

Alumiininen lasikaide on huolella suunniteltu laatutuote, joka antaa asunnolle uuden ilmeen. Se voidaan toteuttaa ulko- ja sisätiloihin.

Parvekekaiteen verhouslevyn suosituin materiaali on laminoitu turvalasi. Laminoidun turvalasin useat väri-, profiili- ja käsijohdevaihtoehdot antavat mahdollisuuden suunnitella halutunlaisen lopputuloksen. Kaide kiinnitetään ruostumattomin kiinnitysmenetelmin, joiden valinta riippuu liittyvästä rakennuspinnasta. Lasien ja kaiteiden avulla tilasta saa suojaisan, turvallisen ja siistin.

Metalliosat ovat säänkestäviä, kiinnitysruuvit ja ankkurit ruostumatonta terästä ja alumiiniosat pulverimaalattua alumiinia. Alumiinikaide yhtenäistää rivi-, luhti- ja kerrostalojen julkisivuja.

Kaiteet sopivat yhtä hyvin korjausrakennuksiin kuin uudisrakennuksiinkin.

Suunnittelupalvelumme auttaa löytämään kohteeseen juuri oikeanlaisen ratkaisun.

Palvelumme kattaa alumiinikaiteiden rakentamisen kokonaisuudessaan suunnittelusta asennukseen. Kysy rohkeasti lisää tuotteesta palvelevilta myyjiltämme.

OP-rahoitus

Hoida hankintasi vaivatta OP:n rahoituksella. Laske itsellesi sopiva kuukausierä laskurilla ja täytä hakemus helposti.

• Rahoitus 2 500– 50 000 €.
• Edullinen korko OP-prime + 6,95%*.
• Kuukausi korotonta ja kulutonta maksuaikaa
• Ei luoton perustamismaksua.
• Joustava takaisinmaksuaika.
• Laskutuspalkkio 7 €/kk.
• Voit maksaa koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja.
• Rahoituksen korot verovähennyskelpoisia asuntolainan tapaan, kun rahoitetaan oman vakituisen asunnon perusparannusta.

HAE RAHOITUSTA >>