Rakennusliikkeet ja taloyhtiöt

Terassilasit ja lasikaiteet kotimaisena laatutyönä

Olemme kotimaisten laadukkaiden lasiratkaisujen asiantuntija. Tutustu lasiratkaisuihimme ja valikoimaan alla. Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä hankkeenne lasiratkaisuja.   

Rakennusliikkeet ja taloyhtiöt

Tutustu lasiratkaisuihimme ja valikoimaan alla. Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä hankkeenne lasiratkaisuja.  

Olemme kotimaisten laadukkaiden lasiratkaisujen asiantuntija. Palvelemme suunnittelusta toteutukseen sekä toimitamme kaikki tilaukset viipymättä ja huolellisesti.
Meidän toimintavarmuuteen voi luottaa.

Joustavaa, mukavaa ja tehokasta palvelua saatte meidän osaavilta edustajilta.

Rakennusliikkeet ja taloyhtiöt

Tutustu lasiratkaisuihimme ja valikoimaan alla. Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä hankkeenne lasiratkaisuja.  

Olemme kotimaisten laadukkaiden lasiratkaisujen asiantuntija. Palvelemme suunnittelusta toteutukseen sekä toimitamme kaikki tilaukset viipymättä ja huolellisesti.
Meidän toimintavarmuuteen voi luottaa.

Joustavaa, mukavaa ja tehokasta palvelua saatte meidän osaavilta edustajilta.

★★★★★

Lasiterassin asennus
Täsmällistä toimintaa, kiitos. Ripeät asentajat sovitulla aikataululla. Lasiterassi uudisti vuonna 1990 rakentamani talon ilmeen.
Harri, Vantaa

Parvekelasit

Asennamme myös parvekelasituksia taloyhtiöihin. Alumasilla on kokemusta laajoistakin projekteista!

Parvekelasitus pitää lumen, sateen ja tuulen poissa parvekkeelta. Lasitettu parveke tuo asuntoon viihtyisän lisätilan sekä lisää säilytystilaa. Kysy lisää erilaisista lasitusratkaisuista palvelevilta myyjiltämme.

Lasiseinät

Kiinteä lasiseinä on tilanjakajana moderni ja valoisa ratkaisu.

Valikoimistamme löydät myös kiinteät lasiseinät. Lasiseinät soveltuvat hyvin esimerkiksi toimiston tai asunnon tilan jakamiseen. Kiinteään lasiseinään yhdistät helposti myös liuku- ja käyntiovet. Kerromme mielellämme lisää toteuttamistamme projekteista!

Saunan lasitukset + suihkuseinät

Saunan ja kylpytilojen lasiseinillä ja -ovilla saa spa-tunnelmaa kylpyhuoneeseen.

Toteutamme saunanlasitukset ja suihkuseinät mittatilaustyönä aina asiakkaan toiveiden mukaisesti. Laseja saa kirkkaana, sävytettynä tai etsattuna, jolloin ne tuovat myös yksityisyyttä tilaan.

Tilanjakajat

Kiinteä lasiseinä tilanjakajana luo ylellisen ja valoisan ilmeen.

Lasiseinät soveltuvat hyvin esimerkiksi toimiston tai asunnon tilanjakamiseen. Lasiseinä on tuo tilaan avaruutta ja valoa. Kiinteään lasiseinään yhdistät helposti myös liuku- ja käyntiovet. Se on myös nopea asentaa ja usein kustannustehokas ratkaisu!

Lasiterassit

Lasitettu terassi on tyylikäs ja moderni lisätila

Terassirunko, kattolasitus, Masi -liukulasiovet, kiinteät lasitukset sekä kaiteet valikoimassamme antavat asiakkaalle mahdollisuuden toteuttaa juuri omanlaisen lasiterassin. Huoltovapaa alumiinirunko kestää tuulet ja tuiskeet. Kaikki tuotteemme on suunniteltu niin että kokonaisuudesta tulee aina yhtenäinen ja toimiva.

Lasitettu terassi pidentää terassisi käyttöaikaa. Lasitetulla terassilla voit nauttia kaikista vuodenajoista lähellä luontoa. Terassilasit tuovat lisäarvoa asumiseen sekä parantaa viihtyvyyttä. Lasitettu terassi tuo suojaa terassikalusteille sekä lisää kotisi energiatehokkuutta. Kotimaiset Masi- liukulasijärjestelmät ovat ulkoasultaan kevyt sekä samalla laadukas ratkaisu sinulle joka arvostat tyylikkyyttä ja toimivuutta. Räätälöimme aina terassilasit yhdessä asiakkaan toiveiden mukaan varmistaaksemme että kokonaisuudesta tulee kerralla toimiva ja miellyttävä. Kysy rohkeasti lisää tuotteistamme palvelevilta myyjiltämme.

Me autamme myös lupa-asioissa tarvittaessa. Halutessanne hoidamme lupa-asiat kokonaan puolestanne. Terassin lasitus yksinkertaisilla laseilla tarvitsee yleensä vain toimenpideluvan, eikä sitä lueta mukaan kerrosalaan. Kokonaan uusi terassi, johon tehdään katto tarvitsee joskus rakennusluvan. Lupa-asiat kannattaa tarkistaa paikkakuntakohtaisesti.

Terassilasit

Masi -liukulasiovet ja terassilasit on tehty kestämään pohjoismaiden karut olosuhteet.

Terassilasit on suunniteltu niin, että ne ovat mahdollisimman tiiviit ja näin ollen suojaavat terassia pölyltä, sateelta ja lumelta. Liukulasiovet lisäävät pienellä vaivalla kotinne asumisviihtyvyyttä, sekä tilaa. Masi -terassilasit ovat pitkän tuotekehityksen tulos. Masi -lasiliukuovet ovat käytännössä huoltovapaat. Pystypuitteelliset terassilasit mahdollistavat jopa yli 3 metriä korkeiden liukuovien asentamisen. Masi -liukulasiovet on varusteltu harjatiivistein joka vähentää melua, eikä lasit kolise tai rämise. Lasitettu terassi tuo suojaa terassikalusteille sekä lisää kotisi energiatehokkuutta.

Kotimaiset Masi- liukulasijärjestelmät ovat ulkoasultaan kevyt sekä samalla laadukas ratkaisu sinulle joka arvostat tyylikkyyttä ja toimivuutta. Räätälöimme aina terassilasit yhdessä asiakkaan toiveiden mukaan varmistaaksemme että kokonaisuudesta tulee kerralla toimiva ja miellyttävä. Kysy rohkeasti lisää tuotteistamme palvelevilta myyjiltämme.

Lasikaiteet

Alumiininen parvekekaide on huolella suunniteltu laatutuote, joka antaa asunnolle uuden ilmeen.

Parvekekaiteen verhouslevyn suosituin materiaali on laminoitu turvalasi. Laminoidun turvalasin useat väri-, profiili- ja käsijohdevaihtoehdot antavat mahdollisuuden suunnitella halutunlaisen lopputuloksen. Kaide kiinnitetään ruostumattomin kiinnitysmenetelmin, joiden valinta riippuu liittyvästä rakennuspinnasta. Lasien ja kaiteiden avulla tilasta saa suojaisan, turvallisen ja siistin.

Metalliosat ovat säänkestäviä, kiinnitysruuvit ja ankkurit ruostumatonta terästä ja alumiiniosat pulverimaalattua alumiinia. Alumiinikaide yhtenäistää rivi-, luhti- ja kerrostalojen julkisivuja.

Kaiteet sopivat yhtä hyvin korjausrakennus niin uudisrakennuksiinkin.

Suunnittelupalvelumme auttaa löytämään kohteeseen juuri oikeanlaisen ratkaisun.

Palvelumme kattaa alumiinikaiteiden rakentamisen kokonaisuudessaan suunnittelusta asennukseen. Kysy rohkeasti lisää tuotteesta palvelevilta myyjiltämme.

Lasikatot

Lasikatto on luotettava ratkaisu terassin kattamiseen ja kestää hyvin lumikuorman sekä kovat pakkaset.

Meiltä saat myös lasikaton esimerkiksi valmiiseen puu / metallirunkoon. Kattolasit valmistamme aina vähintään 8 mm karkaistusta turvalasista. Lasikatto hylkii myös likaa ja pysyy kirkkaana. Kysy rohkeasti lisää kattolasituksista palvelevilta myyjiltämme.

Lasiliukuovet

Kevyesti aukeavat ja sulavasti sulkeutuvat lasiliukuovet ovat moderni ratkaisu niin kotiin kuin toimistoonkin.

Lasiliukuovi antaa valoisan ja tyylikkään tilanjako ratkaisun. Maahantuomme ja asennamme laadukkaat Vitris Portavant -lasiliukuovet. Kysy rohkeasti lisää tuotteesta palvelevilta myyjiltämme.