VINKIT JA KOHTEET

Yhteistyö – Lasitukset kahteen kerrokseen

Sara Parikka perheineen rakennutti talon pari vuotta sitten, johon rakennusvaiheessa ei suunniteltu lasituksia. Vaikka talo oli uusi, niin tähän projektiin liittyi myös lupavaihe, jossa Alumasi auttoi mielellään.

Projekti oli helppo aloittaa, sillä myös Saran sisko oli aikaisemmin tilannut lasitukset Alumasilta, joten suositus loi hyvän pohjan yhteistyölle.

  • Pyysimme lasitukseen tarjoukset muutamilta yrityksiltä ja aika pian kävi selväksi, että haluamme nimenomaan Alumasin tekemään lasituksen. Alumasi on kotimainen yritys, joka tekee jokaisen kohteen mittatilauksena asiakkaan toiveiden mukaan. Masi- liukulasijärjestelmä on heidän oma tuote, joka mahdollistaa sen, että kokonaisuus pystytään räätälöimään asiakkaiden tarpeisiin ja toiveisiin sopivaksi. Tästä johtuen myös hinta pysyy todella kilpailukykyisenä.

Saralla oli selkeät suunnitelmat ja hän halusi osan terassista ympärivuotiseen käyttöön, mutta lasituksen tuli myös sopia hyvin talon yleisilmeeseen ja olla toiminnallinen.

  • Tykkään siitä, että osa meidän isosta terassista on nyt ympärivuotisessa käytössä ja mielestäni lasitus sopii myös julkisivuun hyvin.

Lopulta Alumasi sai toteuttaa heille terassilasituksen alakertaan terassille sekä yläkertaan parvekelasituksen.

Katso kuvat sekä muut vinkit Saran blogista!

Kuva: Sara Parikka

Facebook
Twitter
LinkedIn