VINKIT JA KOHTEET

Räätälöity lasitusratkaisu alusta loppuun

Sanonta, joku voi olla hieman kulunut, mutta kyllä se vaan paikkansa pitää. Alumasin palvelun ydin on räätälöity tuote jokaiseen kohteeseen. Paitsi että jokainen kohde on erilainen, myös jokainen asiakas on erilainen.

Kaikki alkaa asiakkaan tarpeesta. Yleensä asiakas haluaa saada asumismukavuutta, laatua asumiseen tai hakee käytännöllistä ratkaisua tilojen käytettävyyden parantamiseen. Ratkaisu voi olla lasitus johonkin tilaan ja tässä kohtaa Alumasi tulee yleensä kuvaan mukaan. 

Moni asiakas on arvostanut Alumasin asiantuntevaa myyntiä, joka on osannut antaa vinkkejä ja ratkaisuehdotuksia, jotka eivät ehkä ole tulleet mieleen aikaisemmin. 

Kuvassa Alumasin toteuttama jatkettu katto.

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty

Yhdessä suunnittelemalla tulee onnistunut lopputulos. Toiveet, budjetti, aikataulu… Haaveiletko laadukkaasta lasitetusta terassista missä istua iltaa? Kaipaako asuntosi tyylikästä lasikaidetta vai onko ratkaisu kenties valoisa tilanjako liukulasioven avulla? Mitä mahdollisuuksia on asetetulla budjetilla…? Pohdittuaan omia tarpeita, asiakas ottaa yhteyttä ja annamme tarjouksen tai teemme tarvittaessa kohdekäynnin sekä konsultoimme asiakasta.

Joskus toiveet ja budjetti ei kohtaa, mutta tähänkin on ratkaisu. Asumismukavuuteen kannattaa sijoittaa ja jos tarve on pieneen lisäbudjettiin, niin siinä auttaa esimerkiksi OP rahoitus. 

Lupa-asiat on myös hyvä ottaa huomioon ja me autamme myös tässä tarvittaessa. Terassin lasitus yksinkertaisilla laseilla tarvitsee yleensä vain toimenpideluvan, eikä sitä lueta mukaan kerrosalaan. Kokonaan uusi terassi, johon tehdään katto, tarvitsee joskus rakennusluvan. Taloyhtiössä on myös hyvä selvittää, miten lasituksen voi toteuttaa. 

Ota yhteyttä, niin aloitetaan suunnittelu. Maksuton arviointi ei sido asiakasta hankintaan. Alumasin yli 20 vuoden kokemus takaa onnistuneen lopputuloksen!

Facebook
Twitter
LinkedIn