VINKIT JA KOHTEET

Miten aloittaa lasituksen suunnittelu?

Asiakkailla on usein monenlaisia kysymyksiä, kun lasitusprojekti alkaa. Keräsimme Alumasin myyjiltä pari hyvää vinkkiä etukäteen pohdittavaksi ennen tarjouspyyntöä.

Näin prosessi lähtee sujuvasti käyntiin ja tarjouspyyntö voidaan antaa nopeasti. 

 1. Ihan ensimmäiseksi on hyvä miettiä omat toiveet tilan suhteen. Miten sitä käytetään, miten sen aikoo sisustaa, miten tilassa liikutaan. Onko se perheelle yksi lisähuone? Kuljetaanko tilan läpi? Onko lasituksia millä tavalla tarve saada auki?
 2. Talon arkkitehtuuri ja ympäristö kannattaa ottaa huomioon myös omissa suunnitelmissa. Lasituksia on jonkin verran erilaisia. Uudiskohteessa toiveena on usein moderni ilme, mutta vanhemmissa rakennuksissa on hyvä kunnioittaa vanhaa.
 3. Nyt, parin kuukauden päästä vai ensi vuonna? Alumasi toteuttaa kaikki lasitukset alusta asti räätälöitynä kohteeseen. Suunnittelu, kohdekäynti, valmistus, asennus ovat vaiheita, jotka vievät hetken, mutta lopputulos on sen arvoinen. Toimitusajat on noin 6-8 viikkoa. On myös hyvä huomioida, että lasituksia voi tehdä ympäri vuoden!
 4. Alumasi toteuttaa asiakkaalle koko paketin “avaimet käteen” -toteutuksena, mutta niin halutessaan asiakas voi myös tilata elementit mittatilaustyönä ja tehdä asennuksen itse.
 5. Tarjouspyynnön voi laittaa lomakkeella tai sähköpostilla. Tähän on hyvä laittaa kattavat tiedot, niin Alumasin myynti pääsee nopeasti tekemään tarjouksen:
  • Mikä kohde: terassi, parveke, kaide…
  • Mitat lasituksista (nämä tarkistetaan ennen toteutusta)
  • Kuva(t) kohteesta, jossa näkyy pohjat ja kokonaisuus


Näillä eväillä päästään hyvin alkuun teidänkin lasitusprojektissa! 

Facebook
Twitter
LinkedIn