AJANKOHTAISTA

Alumasin 20-vuotisjuhlavuosi – Uudet tilat ja uusi ilme

Tuusulassa Amerintiellä on uutuuttaan hohtavat laajat toimitilat ja tämän myötä uusi tavoite on laajentaa liiketoimintaa entisestään. Osana tätä hanketta on myös uudistettu Alumasin yritysilme.

Alumasi Oy perheyrityksen tarina on alkanut jo vuonna 2002. Yrityksen perustaja oli pitkään mukana ja on suunnitellut vielä tänäkin päivänä Alumasin käytössä olevan lasitusjärjestelmän. Tuotekehitystä on tehty, mutta tuotteen laadusta kertoo parhaiten se, että se kestää aikaa ja ydin on edelleen sama. Sittemmin yrityksen johtoon on vuonna 2017 siirtynyt perustajan lapsenlapsi ja nykyinen hallituksen puheenjohtaja Niko Lehtonen sekä pitkäaikainen työntekijä ja nykyinen toimitusjohtaja Miikka Mäntynen. Osaamisen, tiedon ja taidon siirtäminen nuoremmille sai luonnollisen jatkon yrittäjyyden siirryttyä sukupolvelta toiselle ja on luonut jatkuvuutta ja vahvan pohjan, mistä nyt ponnistetaan kohti tulevaisuutta. 

Kuva: Jenna Lehtonen

Mäntynen ja Lehtonen näkivät yrityksessään paljon potentiaalia. Yritys on aina ollut vakavarainen ja mahdollisuus kasvuun oli olemassa. Aluksi tavoitteena oli kehittää tuotantoprosessia ja kalustoa, minkä myötä liiketoiminta alkoi kasvaa. Kohta huomattiin, että seinät ei kasva muun toiminnan tahdissa ja omien toimitilojen hankinta oli seuraava askel. 

Nyt kesäkuussa oli vihdoinkin muutto uusiin tiloihin. Tuusulassa Amerintiellä on uutuuttaan hohtavat laajat toimitilat ja tämän myötä uusi tavoite on laajentaa liiketoimintaa entisestään. Osana tätä hanketta on myös uudistettu Alumasin yritysilme. Vaikka uudet tuulet puhaltaa, on punainen lanka ollut kaikki nämä 20 vuotta, että Alumasi toteuttaa aina kaikki lasitukset laadusta tinkimättä ja kotimaisella ammattitaidolla! 

Facebook
Twitter
LinkedIn