AJANKOHTAISTA

Alumasille on myönnetty Avainlippu-merkki

Avainlippu-merkki auttaa asiakasta valitsemaan suomalaisen vaihtoehdon. Suomalaisten hyvin tuntema merkki on viestinyt kotimaisuudesta jo yli 50 vuotta ja olemme nyt saaneet merkin myös Alumasille.

– Alumasi on kotimainen yritys ja meidän tuotteemme on oman vuosien tuotekehityksen tulos. Uskomme, että asiakkaalle Avainlippu-merkki tuo entistä paremmin tuotteidemme ja palvelumme suomalaisen alkuperän näkyväksi, kertoo toimitusjohtana Miikka Mäntynen.

Avainlippu on myönnetty tuhansille tuotteille ja palveluille. Suomalaisen työn liitto myöntää merkin.

#tervetuloameille2023

Tällä viikolla on Tervetuloa meille! -teemaviikko 2.-8.10.2023. Suomen suurin avointen ovien tapahtuma auttaa yrityksiä lisäämään tunnettuuttaan sekä tuomaan esille suomalaista osaamista. Myös Alumasi on mukana teemaviikolla kutsummekin kaikki Tuusulaan Alumasin tiloihin to 5.10. klo 14-17 tutustumaan toimintaan ja meidän tiimiin. Tarjoamme vieraille kahvia ja pullaa!

Mitä Avainlippu merkitsee kuluttajille?

  • Avainlipun nähdessään kuluttaja tietää yhdellä silmäyksellä, että tuote on valmistettu tai palvelu on tuotettu Suomessa.
  • Avainlippu myönnetään vain sellaisille tuotteille ja palveluille, jotka täyttävät merkin kriteerit. Sen sijaan Suomen lipun käyttöä tuotteiden tai palveluiden yhteydessä ei valvota, joten Avainlippu kertoo suomalaisuudesta luotettavammin kuin Suomen lippu.
  • Avainlippu on lähes kaikkien suomalaisten (90 %) tuntema merkki.

Valitsemalla Alumasin, valitset kotimaisen luottokumppanin.

Facebook
Twitter
LinkedIn