RAKENNUS­LIIKKEILLE

Olemme kotimaisten laadukkaiden lasiratkaisujen asiantuntija.
Palvelemme suunnittelusta toteutukseen sekä toimitamme kaikki tilaukset viipymättä ja huolellisesti.
Meidän toimintavarmuuteen voi luottaa.
 Joustavaa, mukavaa ja tehokasta palvelua saatte meidän osaavilta edustajilta. Tutustu lasiratkaisuihimme ja valikoimaan alla. Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä hankkeenne lasiratkaisuja.  

RAKENNUSLIIKKEILLE

Olemme kotimaisten laadukkaiden lasiratkaisujen asiantuntija.Palvelemme suunnittelusta toteutukseen sekä toimitamme kaikki tilaukset viipymättä ja huolellisesti. Meidän toimintavarmuuteen voi luottaa. Joustavaa, mukavaa ja tehokasta palvelua saatte meidän osaavilta edustajilta. Tutustu lasiratkaisuihimme ja valikoimaan alla. Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä hankkeenne lasiratkaisuja.  

Parvekelasit

Asennamme pääkaupunkiseudulla myös parvekelasituksia. Parvekelasitus pitää lumen, sateen ja tuulen poissa parvekkeelta. Lasitettu parveke tuo kotiisi viihtyisän lisätilan sekä lisää säilytystilaa. Kysy rohkeasti lisää tuotteesta palvelevilta myyjiltämme.

lasiseinät

Valikoimistamme löydät myös kiinteät lasiseinät. Kiinteä lasiseinä tuo tilanjakamiseen modernia ilmettä ja valoisuutta. Lasiseinät soveltuvat hyvin esimerkiksi toimiston tilanjakamiseen. Kiinteään lasiseinään yhdistät helposti myös liuku- ja käyntiovet. Kysy rohkeasti lisää tuotteesta palvelevilta myyjiltämme.

saunan lasitukset + suihkuseinät

Toteutamme saunanlasitukset ja suihkuseinät mittatilaustyönä asiakkaan toiveiden mukaisesti. 

tilanjakajat

Valikoimistamme löydät myös kiinteät lasiseinät. Kiinteä lasiseinä tuo tilanjakamiseen modernia ilmettä ja valoisuutta. Lasiseinät soveltuvat hyvin esimerkiksi toimiston tilanjakamiseen. Kiinteään lasiseinään yhdistät helposti myös liuku- ja käyntiovet. Kysy rohkeasti lisää tuotteesta palvelevilta myyjiltämme.
 

lasiterassit

Alumasi valmistaa lasituskokonaisuuden yhdessä asiakkaan kanssa. Terassirunko, kattolasitus, Masi -liukulasiovet, kiinteät lasitukset sekä kaiteet valikoimassamme antavat asiakkaalle mahdollisuuden toteuttaa juuri omanlaisen lasiterassin. Huoltovapaa alumiinirunko kestää tuulet ja tuiskeet. Kaikki tuotteemme on suunniteltu niin että kokonaisuudesta tulee aina yhtenäinen ja toimiva.

Lasitettu terassi pidentää terassisi käyttöaikaa. Lasitetulla terassilla voit nauttia kaikista vuodenajoista lähellä luontoa. Terassilasit tuovat lisäarvoa asumiseen sekä parantaa viihtyvyyttä. Lasitettu terassi tuo suojaa terassikalusteille sekä lisää kotisi energiatehokkuutta. Kotimaiset Masi- liukulasijärjestelmät ovat ulkoasultaan kevyt sekä samalla laadukas ratkaisu sinulle joka arvostat tyylikkyyttä ja toimivuutta. Räätälöimme aina terassilasit yhdessä asiakkaan toiveiden mukaan varmistaaksemme että kokonaisuudesta tulee kerralla toimiva ja miellyttävä. Kysy rohkeasti lisää tuotteistamme palvelevilta myyjiltämme.

Me autamme myös lupa-asioissa tarvittaessa. Halutessanne hoidamme lupa-asiat kokonaan puolestanne. Terassin lasitus yksinkertaisilla laseilla tarvitsee yleensä vain toimenpideluvan, eikä sitä lueta mukaan kerrosalaan. Kokonaan uusi terassi, johon tehdään katto tarvitsee joskus rakennusluvan. Lupa-asiat kannattaa tarkistaa paikkakuntakohtaisesti.

terassilasit

Masi -liukulasiovet ja terassilasit on tehty kestämään pohjoismaiden karut olosuhteet. Terassilasit on suunniteltu niin, että ne ovat mahdollisimman tiiviit ja näin ollen suojaavat terassia pölyltä, sateelta ja lumelta. Liukulasiovet lisäävät pienellä vaivalla kotinne asumisviihtyvyyttä, sekä tilaa. Masi -terassilasit ovat pitkän tuotekehityksen tulos. Masi -lasiliukuovet ovat käytännössä huoltovapaat. Pystypuitteelliset terassilasit mahdollistavat jopa yli 3 metriä korkeiden liukuovien asentamisen. Masi -liukulasiovet on varusteltu harjatiivistein joka vähentää melua, eikä lasit kolise tai rämise. Lasitettu terassi tuo suojaa terassikalusteille sekä lisää kotisi energiatehokkuutta.

Kotimaiset Masi- liukulasijärjestelmät ovat ulkoasultaan kevyt sekä samalla laadukas ratkaisu sinulle joka arvostat tyylikkyyttä ja toimivuutta. Räätälöimme aina terassilasit yhdessä asiakkaan toiveiden mukaan varmistaaksemme että kokonaisuudesta tulee kerralla toimiva ja miellyttävä. Kysy rohkeasti lisää tuotteistamme palvelevilta myyjiltämme.
 

kaiteet

Alumiininen parvekekaide on huolella suunniteltu laatutuote, joka antaa asunnolle uuden ilmeen. Parvekekaiteen verhouslevyn suosituin materiaali on laminoitu turvalasi. Laminoidun turvalasin useat väri-, profiili- ja käsijohdevaihtoehdot antavat mahdollisuuden suunnitella halutunlaisen lopputuloksen. Kaide kiinnitetään ruostumattomin kiinnitysmenetelmin, joiden valinta riippuu liittyvästä rakennuspinnasta. Lasien ja kaiteiden avulla tilasta saa suojaisan, turvallisen ja siistin.

Metalliosat ovat säänkestäviä, kiinnitysruuvit ja ankkurit ruostumatonta terästä ja alumiiniosat pulverimaalattua alumiinia. Alumiinikaide yhtenäistää rivi-, luhti- ja kerrostalojen julkisivuja.

Kaiteet sopivat yhtä hyvin korjausrakennus niin uudisrakennuksiinkin.

Suunnittelupalvelumme auttaa löytämään kohteeseen juuri oikeanlaisen ratkaisun.

Palvelumme kattaa alumiinikaiteiden rakentamisen kokonaisuudessaan suunnittelusta asennukseen. Kysy rohkeasti lisää tuotteesta palvelevilta myyjiltämme.
 

laskikatot

Meiltä saat myös lasikaton esimerkiksi valmiiseen puu / metallirunkoon. Kattolasit valmistamme aina vähintään 8 mm karkaistusta turvalasista. Lasikatto on luotettava ratkaisu terassin kattamiseen ja kestää hyvin lumikuorman, sekä kovat pakkaset. Lasikatto hylkii myös likaa ja pysyy kirkkaana. Kysy rohkeasti lisää kattolasituksista palvelevilta myyjiltämme.

lasiliukuovet

Lasiliukuovi antaa valoisan ja tyylikkään tilanjako ratkaisun. Maahantuomme ja asennamme laadukkaat Vitris Portavant lasiliukuovet. Kevyesti aukeavat ja sulavasti sulkeutuvat lasiliukuovet ovat moderni ratkaisu niin kotiin kuin toimistoonkin. Kysy rohkeasti lisää tuotteesta palvelevilta myyjiltämme.